Bekijk alle projecten

Hellend Vlak

door Vloeistof
56.2 % behaald

Hellend vlak is een voorstelling over het vermogen van de mens om de consequenties van zijn leefstijl te ontkennen. Op een meesterlijke manier lijkt hij dit heel lang vol te houden, terwijl de gevolgen op hem afkomen. Krijgt u het al wat warmer?

Artist in Residence – SEA Foundation

door SEA Foundation
28.7 % behaald

Tilburg noemt zich een Stad van Makers. Dat vinden we een goed idee. Wij willen dat Tilburg een échte Stad van Makers wordt. We willen meer kunst die er toe doet laten zien in de stad. We nodigen je uit om bij te dragen aan het Artist-in-Residentie project van SEA Foundation. Samen met Tilburgers en jonge kunstenaars werken aan een mooier en bruisender Tilburg. Wil je ook dat Tilburg een gastvrije, échte Stad van Makers wordt? Steun dan ons residentie project

Het verhaal van de Tuinstraat

door Stichting Straat
100.2 % behaald

De hele maand april zet Stichting Straat de Tuinstraat in het zonnetje. Het programma bestaat uit een officiële opening, excursies, een boek en een tentoonstelling. Het hoogtepunt en tevens de afsluiting is de tweedaagse belevingstocht Het verhaal van de Tuinstraat. Het is voor dit onderdeel dat wij je ondersteuning vragen.

Jouw project hier?

door TilburgvoorCultuur
0 % behaald

Heb jij de ambitie om een project te starten? Wil jij hier ook staan met jouw project? Dat kan! Klik…

Goeroe

door Boy Jonkergouw
80.4 % behaald

Goed is Goed producties van theatermaker Boy Jonkergouw maakt zonnige voorstellingen over de menselijke schaduwzijde. In september en oktober 2017 maakt Goeroe een landelijke tournee. Met jouw bijdrage kan de voorstelling ontwikkeld worden.