16
donateurs
€1054.69
van €1050 gedoneerd
Er kan niet meer gedoneerd worden op dit project.

Stukafest Tilburg viert Lustrum

100.4% behaald

Projecteigenaar:

Klik hier voor een video over dit project

Bierkratjes tot het plafond, een vloerkleed dat nog van opa is geweest en stinkende sokken ‘all over the place’. Maar tussen deze gezellige studentikoze groezeligheid treden eens per jaar acts op. Voor het vijfde jaar op rij, vindt op 26 februari het STUdentenKAmerFESTival (Stukafest) plaats in vijftien studentenkamers in Tilburg en een knallend eindfeest in ‘Hall of Fame’.

Elk jaar zet een groep studenten zich belangeloos in voor dit evenement. Door studenten voor studenten. Het festival wordt vanaf nul opgebouwd. Binnen een jaar werken we met een kleine groep naar dit multidisciplinaire festival toe.

Het zijn niet enkel muziekacts die de show stelen, maar ook minder toegankelijke kunstdisciplines als dans passeren de revue. Je zit soms bijna letterlijk bij de artiest op schoot, wat voor een erg intieme sfeer zorgt. Onbekende talenten krijgen de kans om zich te laten zien. Stukafest fungeert al enkele jaren als springplank voor acts die later landelijk of zelfs internationaal doorbreken. Pak die kans om hun nu al in een intieme setting mee te maken. Door zowel gevestigde als onbekende namen te programmeren, proberen we het festival zowel artistiek als commercieel interessant te houden. Voor meer informatie zie www.stukafest.nl/tilburg/


Ga naar de website van dit project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

€10 of meer Survivalpakket
Je ontvangt een pakketje met proviand voor onderweg zodat als je voldaan van de optredens kunt genieten. Mocht je verdwalen heb je in ieder geval geen honger of dorst!
1 donaties
€25 of meer Aandenken
Je ontvangt een gesigneerd aandenken aan het meest intieme concert dat je ooit hebt meegemaakt!!!
€50 of meer StukaHap
Doordat je zo'n geweldige steun biedt aan Stukafest willen wij graag een hapje met jou eten! Je ontvangt in ruil voor je steun een Stukahap bij Café Bolle voorafgaand aan Stukafest Tilburg op 26 Februari
€75 of meer StukaHeld
Held! Doordat je ons zo geweldig steunt willen wij graag dat je onderdeel bent van ons feestje! Je krijgt daarom in ruil voor je steun een ticket voor Stukafest Tilburg op 26 Februari en een gesigneerd aandenken!