18
donateurs
€865
van €1000 gedoneerd
Er kan niet meer gedoneerd worden op dit project.

Volver Live concertreeks!

86.5% behaald

Projecteigenaar: Stichting Cultuur 013

Van juli t/m december 2016 wordt er in een prachtige ambiance een reeks aan concerten gegeven bij Volver Studio in Tilburg. Een concertreeks met live cd opnames en een verzamel cd met lokaal talent die gepresenteerd wordt tijdens een festivalmiddag in januari 2017.

Verrassende intieme muzikale optredens voor publiek en de mogelijkheid tot het bijwonen van live CD opnames. Voor de lokale muzikale talenten is de promo CD en het opdoen van studio ervaring in combinatie met live CD opnames met publiek het doel. Daarnaast willen we lokale samenwerking en verbinding stimuleren door te eindigen met een festival en een verzamel cd.

Van welke concerten kan ik een CD reserveren?

Awash
Awash promofoto 03-2013 door Daantje BonsVrijdag 15 juli 2016 kan je genieten van Awash. Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje Indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon. Meer dan 150 optredens, o.a. voorprogramma van James Walsh (Starsailor), diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom in de Nacht bij 3FM) en festivals nationaal/internationaal. Hun gedrevenheid en honger naar ultieme optredens brengt Awash op steeds mooiere plekken.

 

 

 

 

img_0177FransenLeonNick noch Simon (GEANNULEERD)
Vrijdag 12 augustus treedt Nick noch Simon op (Frans van der Meer & Leon van Egmond).

 

 

persfoto-rechtenvrij-low-resTHOMASPIETERS

Thomas Pieters
Vrijdag 9 september kan je kennismaken met de kersverse stadsartiest Thomas Pieters. ‘Een serieuze knipoog naar heel Nederland’. Het is niet voor niets dat de kreet, die de Brabantse singer-songwriter het beste omschrijft, uit een tegenstrijdigheid bestaat. Soms ironisch, soms nostalgisch maar vooral met een dikke vette knipoog relativeert Thomas met zijn catchy popliedjes alle zwaarmoedigheid ons koude kikkerlandje uit. En niet zonder succes. Met zijn aanstekelijke performance wist hij de finale van de Grote Prijs van Nederland te behalen (2013). In juni van dit jaar is Thomas Pieters gekozen als stadsartiest van Tilburg.
Het programma van oktober t/m december volgt.

 

Paradox
Daarnaast is er op zondag 29 januari 2017 een gezellige muzikale middag in Paradox, waarbij een verzamel-Cd wordt gepresenteerd. Op deze CD komt een verzameling van alle zeven optredens te staan.

Donaties
In het gedoneerde bedrag is een eerste bijdrage van het Cultuurfonds opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

€10 of meer CD Thomas Pieters inclusief het optreden op 9 september
CD Thomas Pieters inclusief het optreden op 9 september 2016
€10 of meer Verzamel-cd alle artiesten inclusief presentatie op 29 januari
Verzamel-cd alle artiesten inclusief presentatie op 29 januari 2017
1 donaties
€10 of meer CD Thomas Pieters (zonder toegang)
€20 of meer 2 x CD Thomas Pieters inclusief het optreden op 9 september
€30 of meer 3 x CD Thomas Pieters inclusief het optreden op 9 september
€40 of meer 4 x CD Thomas Pieters inclusief het optreden op 9 september