22
donateurs
€5050
van €5000 gedoneerd
Er kan niet meer gedoneerd worden op dit project.

TiLT Literair festival

101% behaald

Projecteigenaar:

Klik hier voor een video over dit project

 

Op zaterdag 23 maart 2013 vindt in Tilburg het literaire festival TiLT plaats. Poppodium 013 is dan the place to be voor liefhebbers van literatuur en theater. Na twee uitverkochte edities is TiLT dit jaar hét nationale slotfeest van de Boekenweek. Op het overvolle affiche prijken namen als Kees van Kooten, Theo Maassen en Christiaan Weijts. Het gehele programma is te zien op www.tilt.nu.

TiLT staat voor Tilburg Literatuur & Theater. Maar ook voor deining, beweging, opschudding. En dat is precies wat we met het festival willen doen. Literatuur tot leven wekken. Boeken wakker schudden. Letteren koppelen aan andere disciplines. Muziek, film, beeldende kunst, theater. En dat allemaal op één prachtige avond. Een feest voor wie leest!

TiLT is dit jaar – in samenwerking met de CPNB – hét landelijke Boekenbal voor Lezers. Dit grote feest valt samen met het 100-jarig bestaan van de Bibliotheek Midden-Brabant en de Tilburgse festiviteiten rond Het Jaar 013. Het thema van de boekenweek is Gouden tijden, zwarte bladzijden.

 klik hier voor het verslag van TiLT 2012

Donateurs gezocht

Om het festival ook dit jaar tot een groot succes te maken, zijn we nog op zoek naar donateurs. Mensenen bedrijven met een gouden hart die graag bijdragen aan prachtige producties die speciaal gemaakt zijn voor dit festival in Tilburg. We nodigen namelijk niet alleen ‘namen’ uit, maar willen ook graag originele producties laten zien als de Harmonie en Poezie opening, Anton Dautzenberg die een pamflet schrijft, Esther Porcelijn & Tom America die een samen iets nieuws maken en het project Letterlust XL. Maar voor wat hoort wat, dus hebben we een aantal tegenprestaties op een rijtje gezet waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je van een heus gedicht alleen voor jou van stadsdichter Esther Porcelijn? Of een print van het project Letterlust XL (letter naar keuze!)?

* Letterlust XL is een project tijdens TiLT waarbij de 26 letters van het alfabet opnieuw geïnterpreteerd worden door evenzoveel grafisch vormgevers/typografen en schrijvers/dichters. Iedere letter dient als inspiratie voor een letterbeeld en een bijbehorende tekst. Het resultaat wordt tentoongesteld tijdens TiLT in 2D en 3D.

Meer informatie

Wil je meer weten over TiLT en op de hoogte blijven van het programma? Kijk dan op onze website www.tilt.nu. Ook kun je ons volgen op facebook en Twitter Wil je ons noemen op Twitter? Gebruik dan #tilt13!


Ga naar de website van dit project
  1. Ellneli zei:

    14 juni 2018 om 03:17

    Buy Flagyl In Little Rock Levitra Prix Pharmacie online pharmacy Viagra Buy General

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

€25 of meer 1 ticket + boekenweekessay
Wat leuk! Jou verwachten we tijdens het festival! En je krijgt van ons (naast je toegangsticket) ook het boekenweekessay van Nelleke Noordervliet per post opgestuurd zodat je alvast lekker in de sfeer kunt komen.
18 donaties
€40 of meer 1 ticket + Gesigneerd boek
Fijn dat je doneert! Je krijgt van ons een gesigneerd boek, verrassing welke! Een mooi aandenken, niet? En natuurlijk krijg je ook een toegangskaartje en het boekenweekessay op de mat.
€50 of meer 1 ticket + Print van het speciale project Letterlust XL
Wat leuk! Jou verwachten we tijdens het festival! En je krijgt van ons (naast je toegangsticket) ook een print van het speciale project Letterlust XL* (letter naar keuze!).
1 donaties
€75 of meer 2 tickets + 2 prints van Letterlust XL
Wat fijn dat je komt, en nog wel met een vriend samen! Voor dit bedrag geven we je niet alleen twee toegangskaartjes, maar krijg je ook twee prints thuisgestuurd van het project Letterlust XL*, van twee letters
€250 of meer 3 tickets + VIP-borrel + donatie vermelding op website, Twitter en Facebook
Dat is een mooi bedrag! Voor deze donatie ontvang je 3 toegangskaarten voor het festival. Wij nodigen je ook graag uit voor de VIP-borrel voorafgaand aan het festival. Tot slot maken wij graag melding van je donatie tijdens het festival en op onze website en Twitter en Facebook.
€500 of meer 6 tickets + Vip-borrel (5 man) + donatie vermelding op website, Twitter en Facebook
Je ontvangt ook 6 tickets en een originele afdruk van het speciale project Letterlust XL* (letter naar keuze!). Natuurlijk bedanken we je ook graag tijdens het festival en op onze website en social media kanalen. En: je bent samen met vijf anderen van harte uitgenodigd op onze speciale VIP-borrel.
€1000 of meer 10 tickets + Gedicht van Esther Porcelijn + Vip borrel (10 man) + vermelding website en sociale media
Een gouden zet! Zonder deze donatie lang niet zo’n mooi festival. Hiervoor schrijft de Tilburgse stadsdichter Esther Porcelijn speciaal een gedicht over je bedrijf. Ook nodigen we je samen met 10 anderen uit voor uiteraard ons festival maar daarnaast ook voor onze VIP-borrel. Plus: we vermelden je bedrijfsnaam graag zowel op ons festival als in de aanloop er naartoe via onze website en social media kanalen.
2 donaties