1
donateurs
€10000.1
van €10000 gedoneerd
Er kan niet meer gedoneerd worden op dit project.

TilburgvoorCultuurNACHT 2015

100% behaald

Projecteigenaar:

Op zaterdag 24 oktober vindt voor de vijfde keer de TilburgvoorCultuurNACHT plaats. Deze jubileumeditie staat garant voor een avond vol culturele uitspattingen. Het wordt genieten van concerten, dans- en theaterperformances, open ateliers, exposities op veel bijzondere locaties in de stad. De NWE Vorst, Theaters Tilburg, Factorium en Paradox komen met juweeltjes van programma’s, speciaal samengesteld voor de TilburgvoorCultuurNACHT.

Collectief Bouwjaar 84 opent de TilburgvoorCultuurNACHT met een levend landmark in de Factoriumtuin. De reusachtige bloem “De Koningin van één nacht” doet haar naam eer aan en trekt zich na een spectaculaire performance snel weer terug. Na de opening kan men in de Spoorzone een koren-route beleven, of kiezen voor een film noir-dansbeleving op het water, een Nachtmis voor de Moderne Mens of een masterclass door Eric Vloeimans en Jeroen van Vliet. Ook een bezoek aan ateliers, die gebruikelijk niet openbaar zijn behoort tot de mogelijkheden en niet te vergeten de concerten en performances in winkels en woonkamers. Traditiegetrouw transformeert De NWE Vorst tot in de late uren van de nacht tot de foutste nachtclub van Tilburg.

DONEREN?
KOOP NU JE POLSBANDJE via de kassa van De NWE Vorst, Theaters Tilburg, Factorium en Paradox

Een polsbandje kost 10 euro en geeft toegang tot het complete programma. De opbrengst wordt gematched door TilburgvoorCultuur en komt ten bate van de deelnemende instellingen en makers.

www.tilburgvoorcultuurnacht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.