16
donateurs
€2948.91
van €5250 gedoneerd
17
dagen te gaan

Hellend Vlak

56.2% behaald

Projecteigenaar: Vloeistof

Klik hier voor een video over dit project

Een onderwatergelopen huis.
Alleen het dak steekt nog boven de golven. Een schuin vlak waarop vier mensen proberen te overleven. Geheel omgeven door water strijden ze dicht op elkaars huid om overeind te blijven maar bij elke beweging ligt wegglijden op de loer. Tussen herkenbaarheid en absurdisme word je als publiek betrokken bij deze nijpende situatie. Welk gedrag helpt de groep vol te houden? Wanneer mag je op de ander leunen en kan de verzwakte even meeliften op het geploeter van die ander? Wanneer worden hier de grenzen van de solidariteit overschreden? We zien een wankel, gezamenlijk evenwicht. Of iedereen tot het einde kan blijven?

Hellend vlak is een voorstelling over het vermogen van de mens om de consequenties van zijn leefstijl te ontkennen. Op een meesterlijke manier lijkt hij dit heel lang vol te houden, terwijl de gevolgen op hem afkomen. Krijgt u het al wat warmer?

1491559169_tmp_fotograaf_jan_de_feber

Hoi!

Wij zijn Yuri en Anja en werken sinds 2000 vanuit Tilburg. Dans is van iedereen vinden we. En wat is daarbij een betere plek dan gewoon de straat op te gaan. Zo komt het publiek in aanraking met spannende dans en onverwachte situaties. Niet veilig van uit de studio maar midden in de samenleving. We vinden het tof mensen te prikkelen om te reflecteren. Daarom speelt onze dans in op actuele dilemma’s waar je dagdagelijks mee te dealen hebt.

Waarvoor hebben wij uw hulp nodig?!

We zijn blij dat we van meerdere partijen financiële support hebben gekregen voor de repetities. Daarmee kunnen we het loon van onze fantastische dansers betalen. Echter, om de voorstelling te tonen en veel bezoekers te krijgen vragen we jouw hulp.

Met jouw bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat het dak wat we hebben gemaakt voor de Boschparade, omgebouwd wordt tot een dak dat we kunnen verplaatsen zonder een grote oplegger met kraan te moeten huren. Zo kan Hellend Vlak afreizen naar toffe festivals en meer publiek bereiken.

Je helpt ons de bouw te bekostigen, een mooie flyer, foto’s en aansprekende promotievideo te maken.

We spelen in de Piushaven en op festival Karavaan maar willen in meer steden deze triggerende dansbeleving neerzetten. Je helpt Vloeistof op weg!

Leer ons kennen op  www.vloeistof.nl


Ga naar de website van dit project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.