20
donateurs
€5375
van €5250 gedoneerd
Er kan niet meer gedoneerd worden op dit project.

Aus Berlin Festival

102.4% behaald

Projecteigenaar: Aus Berlin

Klik hier voor een video over dit project

Met als grote inspiratiebron en hart voor de nieuwe Spoorzone in Tilburg is Aus Berlin ontstaan; een nieuw evenement waarin culturele nieuwsgierigheid, mysterie, talentontwikkeling, vernieuwing, innovatie, Berlijn en de spoorzone van Tilburg centraal staat.

Aus Berlin geeft meer reuring aan de Spoorzone in zijn klassieke waarde. Door een nieuw project op te zetten wil Aus Berlin de symbolische 2-handen-op-1-buik leggen;

  1. Een uitwisseling tussen het artistieke talenten uit Tilburg en Berlijn, en
  2. Bezoekers de prachtige nieuwe locatie en talenten laten ontdekken

Het evenement draait om een uitwisseling tussen de Tilburgse en Berlijnse talenten. De Berlijnse talenten komen naar Tilburg om te spelen op Aus Berlin en daarna nog een ‘x’ aantal andere shows in Nederland. Tijdens hun verblijf ontmoeten zij de Tilburgse artiesten, begeleiden zij hen en wisselen ze ideeën uit op vrijwillige basis. De Nederlandse artiesten die we selecteren bezoeken na hun optreden op Aus Berlin Berlijn en daar speelt de uitwisseling zich af in spiegelbeeld.

Tijdens deze uitwisseling ontdekken de Tilburgse talenten meer over de Berlijnse scene (het walhalla voor technologische muziek), breiden zij hun muzikale en sociale expertise uit en ontmoeten zij nieuwe keyplayers binnen hun scene wat hun een kans geeft om door te groeien als (semi-) professioneel muzikant.

 


Ga naar de website van dit project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

€10 of meer Aus Berlin
Festival Ticket
17 donaties
€25 of meer Aus Berlin
Festival Ticket + T-Shirt
1 donaties
€50 of meer Aus Berlin
Festival Ticket + T-Shirt + 5 consumpties