11
donateurs
€4219.48
van €14700 gedoneerd
31
dagen te gaan

Artist in Residence - SEA Foundation

28.7% behaald

Projecteigenaar: SEA Foundation

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

HET SEA FOUNDATION ARTIST IN RESIDENCE PROJECT

Tilburg noemt zich een Stad van Makers. Dat vinden we een goed idee. Wij willen dat Tilburg een échte Stad van Makers is. We willen daarom meer kunst maken en kunst tonen in de stad. We nodigen je van harte uit om ook bij te dragen aan het Artist-in-Residentie pilot project van SEA Foundation. Zo kunnen Tilburgers en kunstenaars samen werken aan een mooier en bruisender Tilburg.

Tilburg stad van makers

Wil je ook dat Tilburg een gastvrije, échte Stad van Makers wordt? Steun dan dit project.

Opwindende kunstenaars naar Tilburg halen

12 juni t/m 10 juli 2017
Vanessa Brazeau
uit Canada komt in het voorjaar om met stadsgenoten aan het werk te gaan. Leuk om te weten; Vanessa Brazeau groeide op in een sportminnend gezin. Bij haar thuis waren sportprestaties veel belangrijker dan iets met kunst. Vanessa kwam pas voor het eerst met kunst in aanraking toen ze al worstelkampioene was. Ze was toen 17 jaar oud. Vanessa komt als Artist in Residence om sportende Tilburgers met kunst te verbinden.

16 oktober tot 27 november 2017
Sidney Aerlbecht
 is een multi-talent uit België. Hij schildert en maakt muziek. Momenteel vindt hij kunst maken en over kunst nadenken nog spannender dan zijn eerste grote liefde: de auto. Eerder was Sydney Aerlbecht namenlijk automonteur. Sidney komt het Tilburgse landschap schilderen. Hij werkt samen met Tilburgs muziektalent. Na de Artist in Residence werkperiode volgt een tentoonstelling. Van 1 december 2017 – 14 januari 2018  Natuurlijk zijn er dan ook verrassende muziekoptredens.

Doneer met IDEAL

IDEAL donaties in 6 stappen

1. Kies een bedrag hier rechts op de pagina
2. Je komt bij het log in scherm
3. Maak een account aan (naam, email en wachtwoord)
4. Check het te doneren bedrag
5. Klik een premium (met of zonder staatslot)
6. Ga verder en rond je betaling af met IDEAL
Door jouw donatie maak je samen met SEA Foundation bij  kans op 1 miljoen euro
(bekijk daarvoor de donatie tips)

Waarom aan het Artist in Residence project van Stichting SEA doneren?
Is een pareltje voor kunst van nu. Je vindt ons in de Tilburgse binnenstad, in het pand wat voorheen Gust van Dijk’s sigarenmagazijn was. Daar maken we samen met andere kunstenaars kunst. We organiseren er exposities en we houden er bijeenkomsten. Soms ook filmavonden. Dit eerste Artist in Residence project is belangrijk voor de kunstenaars die er aan deelnemen en ook voor Tilburg, want het geeft onze rauwe en gezellige stad, dat extra beetje glans. Doneer ook

 


IN ENGLISH – CROWDFUNDING ARTIST IN RESIDENCE

A SEA Foundation project

SEA Foundation plays an important role in the cultural climate of Tilburg. We have come up with a pilot project for a new Artist in Residence programme that includes bespoke mentoring. For 2017 we have invited two artists who are up for the challenge!

1 + 1 = 2 Donations

Your donation counts twice.
All donations made on this crowdfunding platform will be doubled by TilburgVoorCultuur.
For example:
– You donate 50 euro.
– Therefore TilburgVoorCultuur will donate 50 euro too.
– The Artist in Residence project receives 100 euro in donations.

CREDIT CARD DONATIONS

Learn more about credit card donations:
click here

Why donate? 
SEA Foundation is a not-for-profit, artist led organisation established in 2011. Over the past few years SEA Foundation became known as an umbrella label for solo exhibitions. SEA Foundation is fully run by volunteers and is not structurally supported by funding bodies. We have started a pilot Artist in Residence project.
We need your help, to make this pilot project to a success.

crowdfunding-mfa-book-body-burak-slider-sea-foundation-fc1170x580-72

 

THANKS FOR SHARING and encouraging your friends to help us too


Ga naar de website van dit project
 1. chris de jong zei:

  28 april 2017 om 16:06

  Ik ben ongeveer 15 minuten bezig geweest op de website om een donatie te doen, maar ik vind de informatie uiterst verwarrend en de tegenprestaties onduidelijk.
  Ik zou dit project best willen steunen, maar wil graag meer duidelijkheid.
  Het lijkt alsof de crowdfunding voor het project door de reguliere fondswerving heenloopt. Zijn jullie eeen Culturele ANBI???

 2. SEA Foundation

  SEA Foundation zei:

  28 april 2017 om 16:40

  Dag Chris,
  Op onze SEA foundation website wordt permanent campagne gevoerd voor ondersteuning. Dat kan zowel door kennis te delen als met een financiële bijdrage. Nu voeren we een SPECIALE campagne voor ons Residency programma met “TilburgVoorCultuur”. Dat is een lokaal crowdfundingsplatform voor de ondersteuning van cultuur. Jouw donatie is hier voor 125% fiscaal aftrekbaar en de donatie wordt ook nog eens verdubbeld door het fonds. Dat is Win-Win. Sorry dat het wat ingewikkeld is. We zien uit naar je donatie. Alle donateurs worden door ons op de hoogte gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.